Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Seniorské cestování šlo opět na dračku

Olomoucký kraj

Zájezdy pro seniorské cestování, které pořádá Olomoucký kraj ve spolupráci se soukromou cestovní kanceláří, zmizely jako teplé housky na krámě. Některé z nich byly pryč během pár hodin od spuštění prodeje.

Seniorské cestování je jedním z nejúspěšnějších krajských projektů. Těší mě, jaký zájem mezi seniory vyvolaly zájezdy letos a věřím, že popularitu si tento projekt udrží i dál,“ uvedl Josef Suchánek, hejtman Olomouckého kraje.

Ze široké nabídky zájezdů jich v polovině prázdnin zůstává v nabídce jen pár, ostatní lidé vykoupili.  Atraktivní nebyla jen samotná paleta nabízených destinací, ale také jejich ceny. Za dvě stě korun se mohli výletníci z řad seniorů podívat třeba na hrady, zámky, navštívit muzea i galerie nebo si projít přírodní zajímavosti. Příznivá cena nabízených zájezdů je dána faktem, že projekt dotuje Olomoucký kraj.

„Seniorské cestování v sobě spojuje hned dvě důležitá témata – jednak takto Olomoucký kraj podporuje aktivní život seniorů, a dále tím přispívá k podpoře turistického ruchu. Nabídka zájezdů byla koncipovaná tak, aby si lidé mohli vybrat ze známých lokalit i míst, která na objevení turisty ještě čekají,“ dodala Milada Sokolová, uvolněná členka Zastupitelstva Olomouckého kraje pro oblast vnějších vztahů a cestovního ruchu.

zdroj: olkraj.cz

 

 

 

Kategorie :

Olomoucký kraj

Sdílejte :