Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Opravy v režii ŘSD ovlivní dopravu v Olomouci

Olomouc

Ředitelství silnic a dálnic plánuje v průběhu srpna opravit povrch komunikací, a to hned na třech místech v Olomouci. Práce na výměně povrchu si vždy vyžádají uzavírku opravovaného úseku. Řidiči budou muset počítat s uzavírkami „hodolanské křižovatky“, části Velkomoravské ulice a přejezdu v Divišově ulici.

Výměna povrchu vozovky na víkend 10. a 11. srpna částečně uzavře křižovatku ulic Lipenská, Tovární a Rolsberská. Průjezd křižovatkou bude sveden do jednoho jízdního pruhu ve směru od ulice Lipenské, ve směru z ulice Tovární povede objízdná trasa přes ul. Rolsberskou. Dopravní značení.

V sobotu 10. srpna začne Správa železnic s opravou povrchu také v místě vlakového přejezdu v Divišově ulici, kde stavební práce potrvají do 24. srpna, vyžádají si úplnou uzavírku a objízdnou trasu. Ta povede ulicemi Lipenská, Pavelkova, Libušina, U Panelárny, Roháče z Dubé a Pavlovická. Dopravní značení.

Od soboty 17. srpna do neděle 1. září proběhne výměna povrchu komunikace i na Velkomoravské, a to v úseku od sjezdu z Albertovy na Brněnskou až po křižovatku se Švýcarským nábřežím. Objízdná trasa povede po Brněnské, D35, po silnici I/55 a dále ulicemi Týnecká, Přerovská, Rolsberská. Dopravní značení.

zdroj: olomouc.eu

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :