Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Začíná další oprava komunikace

Olomouc

Další z prázdninových oprav komunikací odstartovala v pátek 28. června v ulicích Pionýrská a Čajkovského. Oprava, v rámci které vznikne i patnáct nových parkovacích stání, potrvá do 8. srpna. Po celý červenec bude dopravní obsluze umožněn vjezd do ulice Čajkovského, v samotném závěru stavby, tedy v prvním srpnovém týdnu, budou práce probíhat za úplné uzavírky kvůli pokládce asfaltobetonového krytu.

Oprava se týká úseku Čajkovského ulice mezi ulicemi Hraniční a Pionýrská, tj. 159 metrů komunikace, a dále pak navazujícího úseku Pionýrské ulice po vjezd k ZŠ Heyrovského, což je dalších 108 metrů. V rámci opravy se obnoví asfaltobetonové vrstvy vozovky, vymění silniční obruby a uliční vpusti, předláždí chodníky a také opraví veřejné osvětlení. Součástí stavby je i vybudování patnácti nových kolmých parkovacích stání v Pionýrské ulici.

Stavební práce vyjdou na 10,6 milionu korun.

Kvůli prostorové tísni bude v průběhu stavby vymezený prostor pro umístění popelnic, a to u křižovatky ulic Pionýrská a Čajkovského, a potom na parkovišti u křižovatky Čajkovského – Hraniční. Prosíme proto občany, aby odpad vynášeli primárně na tato určená místa.

Stavební práce by měly skončit nejpozději do 8. srpna.

 

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :