Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Jak se v Olomouci žije rodinám s dětmi a seniorům? Město je oslovuje anketou

Olomouc

Město Olomouc dlouhodobě usiluje o to, aby se v něm žilo dobře všem skupinám obyvatel. Pravidelně proto monitoruje jejich potřeby prostřednictvím dotazníků a anket. Momentálně připravilo dvě série otázek, jednu pro rodiny s dětmi, druhou pro seniory. Budeme rádi, když si najdete chvilku na jejich zodpovězení.

První z dotazníků se zaměřuje na přípravu nové Koncepce rodinné politiky města Olomouce. „Dlouhodobě se snažíme vytvářet prostředí přátelské rodinám s dětmi, ať už pořádáním různých akcí, budováním či rekonstrukcí dětských hřišť, výstavbou nových cyklostezek, navyšováním kapacit škol, školek a družin, slevami v MHD, zvýhodněným vstupným v některých městských organizacích a podobě. Naším cílem je, aby naše snahy co nejlépe naplňovaly požadavky, potřeby a představy obyvatel, a právě proto jsme pro ně připravili tento dotazník,“ vysvětlila náměstkyně primátora Kateřina Dobrozemská. Dotazník, který je anonymní, obsahuje sérii otázek, na jejichž zodpovězení stačí pár minut. Čas na to máte až do 30. října 2024: Anketa pro olomoucké rodiny – podzim 2024.

Druhá anketa je věnována seniorům. Také pro ně pořádá město Olomouc pravidelně řadu aktivit. „Rádi bychom si touto cestou ověřili, zda se k nim potřebné informace dostávají včas a jaké informační zdroje preferují. Zároveň bychom chtěli vědět, zda o námi pořádané akce mají senioři zájem a zda se jich účastní. Rovněž oceníme i tipy a doporučení pro nové aktivity,“ dodala náměstkyně Dobrozemská.

Rovněž tento dotazník je anonymní a i v tomto případě máte možnost ho vyplnit až do 30. října 2024: Anketa pro olomoucké seniory – podzim 2024

Předem děkujeme, že se s námi podělíte o své názory a zkušenosti.

zdroj:olomouc.eu

 

 

 

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :