Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Schweitzerova průjezdná, křižovatka s Rooseveltovou uzavřená. Práce ŘSD na Velkomoravské se od pondělí posouvají dál

Olomouc

Práce na výměně povrchu komunikace, které ve Velkomoravské provádí státní podnik Ředitelství silnic a dálnic, se od pondělí 26. srpna posunou na křižovatku s Rooseveltovou. Ačkoli na rekonstrukci Schweitzerovy ulice probíhají ještě dokončovací práce, právě kvůli uzavírce křižovatky Velkomoravská – Rooseveltova bude Schweitzerova ulice už od pondělí průjezdná.

Jakmile se do Schweitzerovy v pondělí vrátí doprava, budou už také obsluhovány autobusové zastávky Povel-škola. Linky MHD, které standardně jezdí Rooseveltovou ulicí, budou přetrasovány následovně (zdroj DPMO):

  • V pondělí 26.8.2024 a v úterý 27.8.2024 bude prováděna oprava jízdních pruhů komunikace od křižovatky s ulicí Rooseveltova směrem ke křižovatce s ulicí Švýcarské nábřeží. Pro linky č. 10, 26, 51 a 52 bude zastávka Velkomoravská směr Hlavní nádraží přemístěna před křižovatku s ulicí Rooseveltova cca 180 m zpět k přenosnému označníku. Ve směru od křižovatky s ulicí Švýcarské nábřeží po křižovatku s ulicí Rooseveltova bude autobusový provoz veden bez omezení.
  • Ve středu 28.8.2024 a ve čtvrtek 29.8.2024 bude prováděna oprava jízdních pruhů od křižovatky s ulicí Švýcarské nábřeží směrem ke křižovatce s ulicí Rooseveltova. Zastávka Velkomoravská v obou směrech bude obsluhována již bez omezení. Ve směru od křižovatky s ulicí Rooseveltova po křižovatku s ulicí Švýcarské nábřeží bude autobusový provoz veden bez omezení.

Se začátkem školního roku už by měly být všechny zmíněné ulice bez omezení průjezdné – Schweitzerova, Rooseveltova i Velkomoravská.

zdroj: olomouc.eu

 

 

 

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :