Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Televizní studio ZZIP, s.r.o.

Velkomoravskou dva týdny neprojedete.

Olomouc

Od soboty 17. srpna je uzavřen olomoucký průtah pro automobilovou dopravu. Čtyřproudová Velkomoravská ulice se bude do 1. září opravovat.

„Výměna povrchu vozovky velkoplošným asfaltováním bude probíhat v úseku od křížení ulic Albertova a Brněnská po odbočení do Šantovky, tedy po Švýcarské nábřeží,“ uvedl mluvčí ŘSD Miroslav Mazal.

Oprava, která bude probíhat po částech, bude postupně měnit trasy městských autobusů. Úpravy se týkají spojů číslo 10, 14 a 29 a nočních linek 50, 51 a 52.

V sobotu a neděli 17. a 18. srpna přijde na frézování jízdních pruhů v úseku od křižovatky s Brněnskou po křižovatku s Rooseveltovou v obou směrech. „V té době může dojít k dočasnému omezení obsluhy zastávek Hotelový dům, Zenit v obou směrech a Velkomoravská směr Zenit,“ upozornila mluvčí DPMO Anna Sýkorová.

V pondělí a úterý 19. a 20. srpna bude pokládán asfalt v úseku od křižovatky s Brněnskou po Rooseveltovu. Zastávka Hotelový dům nebude obsluhována. Zastávka Zenit směr Velkomoravská bude přemístěna o 300 metrů.

Ve středu a čtvrtek 21. a 22. srpna se bude asfaltovat od křižovatky s Rooseveltovou směrem k Brněnské. Zastávka Velkomoravská směr Zenit bude přemístěna před křižovatku s ulicí Rooseveltova asi 180 metrů zpět k přenosnému označníku. Zastávka Zenit směr Dvořákova/Fakultní nemocnice bude umístěna v protisměrném jízdním pruhu u přenosného označníku u středového ostrůvku komunikace.

Od pátku 23. do neděle 25. srpna bude autobusový provoz bez omezení.

V pondělí a úterý 26. a 27. srpna přijde na řadu oprava jízdních pruhů od křižovatky s Rooseveltovou směrem ke křižovatce Švýcarské nábřeží. Pro linky číslo 10, 26, 51 a 52 bude zastávka Velkomoravská směr Hlavní nádraží přemístěna před křižovatku s ulicí Rooseveltova, tedy asi o 180 metrů. Ve směru od Švýcarského nábřeží po křižovatku s Rooseveltovou bude autobusový provoz bez omezení.

Ve středu a čtvrtek 28. a 29. srpna se budou opravovat jízdní pruhy od Švýcarského nábřeží směrem k Rooseveltově. Zastávka Velkomoravská bude ale v obou směrech obsloužena bez omezení.

Podrobnosti jsou na webu dpmo.cz.

zdroj:olomouc.eu

 

 

 

 

 

Kategorie :

Olomouc

Sdílejte :